top of page

Amazon Moneyac

Vítam vás na blogu amazonmoneyac. Ak rozmýšľate o rozbehnutí vlastného podnikania na amazone, tak návody a postupy, ktoré tu objavíte sa stanú vašou vstupenkou do tohto sveta. Nedám vám základné informácie typu " ako si založiť účet predajcu na amazone ". Týmto informáciam som tu schválne nevenoval priestor, pretože sú voľne dostupné na samotnom amazone a ponúka ich každý marketér, ktorý tento biznis model propaguje. Ak ste nováčik, tak to pre vás má význam, ale asi len 5 minút. Toľko totiž trvá založenie účtu. A verte mi, že od tej chvíle vás už nebude  zaujímať nič iné ako úspešné predaje.

A to je práve to, v čom vám dokážem pomôcť.  

Za sebou mám viac ako tri roky, čo som sa rozhodol pustiť touto cestou. Motivovala ma túžba dosiahnuť slobodu a kľud. Slobodu vďaka peniazom a voľnému času a kľud vďaka tomu, že robím čo ma baví a nikto ma nezaťažuje nezmyselnými úlohami. Dnes môžem s radosťou povedať "misia je splnená".

Čo všetko som preto musel urobiť, čo mi vyšlo a na čom som sa popálil, nájdete na tomto blogu. Ak by ste sa ma ale opýtali, ktorá je tá najdôležitejšia vec zo všetkých, ktorú som musel zvládnuť, tak bez váhania odpoviem. "Umenie dostať produkt v rekordne krátkom čase na prvú stranu" Dobrá správa je, že aj toto sa tu viete naučiť.

Pridaj sa ku mne aj na facebooku
AMZHACK.jpg
AMZHACK.jpg
bottom of page